Wateroverlast 

Wateroverlast is een serieus probleem in Nederland. We hoeven u niet te vertellen dat, de vele regenval in sommige maanden, in combinatie met een groot deel van nederland dat onder het zeeniveau ligt, dit een groot risico is.

Wateroverlast Nederland 

In Nederland leven zo’n 9 miljoen mensen onder het NAP. NAP staat voor Normaal Amsterdams Peil. Een NAP-hoogte van 0 staat (normaal gesproken) gelijk aan het gemiddelde zeeniveau.

Wat betekent dat precies voor u? In de meeste gevallen weinig. Wanneer u in een overstromingsgebied woont zijn er vaak al maatregelen in plaats waardoor een stijging van het water, in de zee, een rivier of beek weinig gevolgen zal hebben.
Dit geldt vaak niet zo bij campings die bij een meer liggen, een stacaravan park dicht bij een rivier of andere mobile homes.
Deze lopen gedurende de nattere maanden een groot risico, mede doordat de structuur van deze woningen niet gemaakt is om overvloedig water tegen te gaan.

Oplossing wateroverlast campings of stacaravans.  

Wij hebben een geschikte oplossing ontwikkelt voor deze mogelijke problemen. Als u een eigenaar bent van een camping, stacaravan park of een privé stacaravan of ander soort mobile home kent u het wel. Ieder jaar weer dienen de woningen te worden verplaatst zodat bij een eventuele overstroming geen waterschade ontstaat.
Heeft u privé een woning is dit wellicht nog wel te regelen, helaas kunt u dan niet in een mooi winterweekend genieten van uw woning.
Heeft u een heel park dat risico loopt, is dit niet alleen een  tijdrovende kwestie, maar ook financieel heeft dit ieder jaar een flinke impact.

Wij bieden verschillende hef en liftsystemen welke ervoor zorgen dat uw mobiele woningen nooit meer onder water zullen lopen en u de woning ook niet hoeft te verplaatsen.

Interesse in onze systemen? 

Heeft u interesse in één van onze systemen? Laat gerust uw gegevens bij ons achter door middel van onderstaande knop en we nemen spoedig contact met u op.

 

De systemen zijn gecontroleerd door een civiel engineers bureau en heeft wettelijke modelbescherming.