Wateroverlast stacaravan 

Wateroverlast is een begrip in Nederland. Wateroverlast met uw stacaravan is iets waar iedere eigenaar nachtmerries over heeft. Het is helaas werkelijkheid dat we hier in Nederland ieder jaar te maken hebben met een grote hoeveelheid regen. Daarnaast is het stijgende waterpeil ook iets om over na te denken, zeker als uw stacaravan dicht bij een meer of een rivier staat.

Mijn stacaravan onder water 

Heeft u het wel eens meegemaakt? Uw stacaravan een goede 20 cm onder water. Het brengt niet alleen een hoop waterschade met zich mee, maar er gaat ook nog eens enorm veel tijd in zitten om dit allemaal weer in orde te maken.

In Nederland gebeurd het ieder jaar weer. De jaarlijkse enorme hoeveelheid aan regen buiten en het als, maar stijgende waterpeil zorgen ervoor dat er ieder jaar weer ergens in Nederland een voltallige camping overstroomd of een volledig park onder water staat.

Hoe hou ik mijn stacaravan droog? 

Gelukkig zijn er heel wat oplossingen. De meest voor de hand liggende is natuurlijk om niet te dicht bij een rivier of meer uw stacaravan weg te zetten. Echter zijn de mooiste stekjes juist in de buurt van dit soort natuur.
Het is daarom ook niet meer dan logisch dat veel campings en parken juist in die buurt zijn genesteld.

Uiteraard zijn er oplossingen zodat u uw stacaravan het gehele jaar door op droge voeten kunt houden.
Wij bieden 3 systemen aan

  • Een statisch systeem, welke uw stacaravan of mobile home als het ware optilt aan de hand van kabels
  • Een dynamisch systeem, dit is een systeem dat onder uw stacaravan of mobile home geplaatst wordt en automatisch met het waterpeil meestijgt.
  • En dan hebben we nog drijvende pontons. Het woord zegt het al, deze drijven op het water en stijgen dus ook automatisch mee.

Liftsysteem kopen 

Bent u geïnteresseerd in onze liftsystemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij belopen met u het hele proces, van de voordelen tot eventuele nadelen, van twijfels en vragen tot aan oplossingen denken wij met u mee.

 

De systemen zijn gecontroleerd door een civiel engineers bureau en heeft wettelijke modelbescherming.