Water wonen

Heeft u er al eens van gehoord; waterwonen? Nederland word steeds kleiner, huizenprijzen zijn al jaren niet meer comfort de markt. Studenten kunnen geen kant op, starterswoningen zijn niet aan te slepen en als je net van je opleiding afkomt, is het schier onmogelijk om een koopwoning te vinden.

Wonen op het water 

Wonen op het water is een van de toekomstige oplossingen. In veel delen van het land en ook in Europa wordt er al druk getest. Echter is die toekomstige oplossing al dichter bij dan dat de meeste mensen weten.
Wij Mobile Home Lift werken nauw samen met RapidHome. Door onze innovatieve drijfsystemen en de moderne mobile homes die RapidHome levert kunnen wij u al op het water laten wonen.

Bent u op zoek naar een:

  • Vakantiehuisje
  • Stacaravan
  • Lodge
  • Een extra stuk terras of tuin

Dan hebben wij daar voor u de oplossing voor.

Wateroverlast 

Uiteraard is een veelgestelde vraag die wij krijgen hoe dit dan zit met wateroverlast en hoog water. Wat is de kans op een overstroming?
Met de drijfsystemen die wij hebben, of dit nu gaat om een woning op het water of een woning aan het water is de kans om een overstroming van uw chalet, stacaravan, lodge vrijwel nihil.

Wat er simpelweg gebeurd is dat uw mobile home mee omhoog gaat bij hoog water. Dit gebeurd automatisch met onze drijfsystemen.

Hoe werkt zo’n drijfsysteem?
Een drijfsysteem werkt als een vlonder. Het zijn blokken die gevuld zijn met licht materiaal dat geen water absorbeert. Door een aantal van deze blokken naast elkaar te leggen vormt er een oppervlakte die zelfs voor zware machines nog volstaat.
Meestal zijn deze blokken van de buitenkant afgewerkt met beton zodat deze niet aan slijtage onder heven zijn in het water. Je vindt ze echter ook afgewerkt met aluminium of andere materialen.

Neem contact met ons op. 

Bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden waar u nog nooit van gehoord had? Neem dan eens contact met ons op om over deze mogelijkheden te praten.

 

De systemen zijn gecontroleerd door een civiel engineers bureau en heeft wettelijke modelbescherming.