Partners:

Voor het leveren van mobile homes heeft MHL Nederland unieke samenwerkingen met twee van Europa’s grootste leveranciers. Lees hier meer over de twee partners van MHL.

RapidHome 

RapidHome is een uniek bedrijf dat al meer dan 50 jaar marktleider is. RapidHome ontwerpt en levert mobilehomes van unieke kwaliteit. Sinds 1998 creëeren ze een hoop producten zelf die perfect aansluiten op de wensen van de gebruikers.
Niet alleen ontwerpen ze luxe mobile homes, ook regelen ze de installatie, transport en eventuele financiering voor u indien gewenst.

 

Lark

Momenteel levert Lark in bijna 40 landen. Ze zijn één van de leiders in West en Centraal Europa. LArk’s aanbod omvat mobiele woningen, modulaire woningen, sanitaire units en Wellness units. Ze zijn experts in de bouw van houtskeletbouw, een technologie gewaardeerd wereldwijd voor zijn duurzaamheid en productiesnelheid. Terwijl we de hoogste productiestandaard hoog houden, beantwoorden we aan de noden van de markt en leveren we ongeziene kwaliteit.

Partners van MHL

Rapidhome en Lark werken samen met MHL en hebben een partnership als het gaat om het aanleggen van mobile homes. Tegenwoordig worden er meer en meer luxe mobile homes weg gezet in alle delen van Nederland (en Europa). Dit zijn niet alleen privé eigenaren, ook vakantieparken gaan hierin mee.
Ook u kunt natuurlijk een mobile home aanschaffen om op een door u gewenste plek weg te zetten.
RapidHome of Lark kan in al uw behoefte van het huis voorzien, MHL daarnaast zorgt ervoor dat uw mobile home gevaarvrij is van wateroverlast. Beide hebben hun krachten als het gaat om Mobile Homes, ontdek zelf wie er goed bij uw wensen past.
Door onze innovatieve liftsystemen, zowel statische als dynamische of drijvende, zal uw mobile home nooit onder water komen te staan.

RapidHome Europe 

RapidHome is in heel Europa vertegenwoordigt. Zo werken ze samen met veel partners en creëeren ze zo een enorm netwerk waardoor ze in heel Europa te verkrijgen zijn.
Oorspronkelijk is RapidHome een Frans bedrijf maar het levert aan alle landen binnen Europa.

RapidHome heeft keuze uit verschillende type mobilehomes.

  • Elite
  • Elegance
  • New Valley
  • Standing
  • Lodge
  • Hut
  • Tiny Home

De grootste mobile homes zijn rond de 40m2  en de de wat kleinere versies beginnen vanaf 15m2 .

Interesse in een huis van RapidHome of Lark? 

Heeft u interesse in een mobile home van RapidHome of Lark? Neem dan contact met ons op. Vertel ons uw wensen en om welke locatie het gaat. We zullen dan gaan kijken wat tot de mogelijkheden behoort voor u.

 

De systemen zijn gecontroleerd door een civiel engineers bureau en heeft wettelijke modelbescherming.