Mobile home Nederland 

Mobile home Nederland zijn alle mobiele woningen die in Nederland staan. Het belangrijkste waarin een mobiele woning zich onderscheidt ten opzichte van bijvoorbeeld een aanhang caravan is de uitgebreide luxe. Een mobile home heeft vaak meer ruimte. Er is bijvoorbeeld ruimte voor een aparte badkamer en aparte slaapkamer, soms is er ruimte voor een tuin of een veranda.

Wat is Mobile Home? 

Mobile Home is een breed begrip. Er kan relatief veel onder vallen. Vaak wordt de vergelijking gemaakt met een stacaravan. Echter een mobile home is van veel meer luxe voorzien. Het heeft ingebouwde ruimtes zoals een slaapkamer en een badkamer. Zaken zoals bedden en tafels zijn vaak ingebouwd waardoor er minder ruimte nodig is voor de opslag van deze zaken.
Hierdoor is er meer ruimte voor bijvoorbeeld een veranda of een terras.

Een mobile home is bedoeld om te kunnen voorzien van meer luxe dan een standaard stacaravan. Een keuken met genoeg ruimte, een losse badkamer en meer dan één slaapkamer is niet onrealistisch in een Mobile Home.
Door al deze zaken is een mobile home veel meer dan alleen een zomers vakantie huisje, in deze woningen kan het hele jaar door gewoond worden. Ook op plaatsen waar wateroverlast meer regel dan uitzondering is zijn deze Mobile Homes uitermate geschikt.
Wij hebben verschillende drijfsystemen of hefsystemen om uw Mobile Home 365 dagen op droge voeten te houden.

Wie is RapidHome? 

RapidHome is een Frans bedrijf waar wij mee samen werken. Zij hebben verschillende projecten die ze onder handen nemen. Zoals ze het zelf omschrijven hebben ze verschillende soorten woningen,

  • standing
  • tiny home
  • lodge
  • hut

Al deze mobile homes zijn ontworpen met het idee van luxe standaard in het achterhoofd.

Bij RapidHome kunt u niet alleen terecht indien u een Mobile Home wilt laten bouwen. Ook kunt u bij ze terecht voor advies, wanneer u op zoek bent naar een staanplaats voor uw Mobile Home of onderdelen.

RapidHome houdt naast luxe ook gemak in gedachten bij het bouwen en leveren van uw Mobile Home. Daarnaast gaat RapidHome ook nog eens zo duurzaam mogelijk te werk.

Heeft u interesse? 

Heeft u interesse in een Mobile Home? Neem dan gerust eens contact met ons op. We kunnen dan al uw vragen beantwoorden en samen kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij zullen dan contact leggen met RapidHome en kunnen samen aan de slag om uw droom Mobile Home te realiseren.

 

De systemen zijn gecontroleerd door een civiel engineers bureau en heeft wettelijke modelbescherming.